Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím všechny voliče "hnutí" ANO, předpokládám, že valná většina z přispěvatelů má 40 let a méně, že? :-):-):-)... Je moc velká škoda, že jste nepochopili smysl tohoto článku.... Ještě jednou VÁM MOC DĚKUJI...

0 1
možnosti

Kolik je vám let vážený pane Zavadile? Pokud jste "mladík" pod čtyřicítkou, tak váš koment beru, pokud ne... UBOHOST...

0 1
možnosti

Protože je zcela zásadní nechuť dodržovat jakákoliv nařízení a skoro každý hledá jen výmluvy, že pro něj takové nařízení nemá smysl.

Např. Chcípl pes !!!

:-P:-P:-P

2 0
možnosti

Nechuť dodržovat nesmyslné NAŘÍZENÍ je skutečně velká. Přesto se dodržují (většinou).

Skoro každý hledá jen výmluvy 8-o ... Nejsem "každý" (ani mé okolí).

Rozlišujte "jakákoliv" a "nesmyslná" nařízení :-P.

Každý musí rozhodovat sám za sebe a situace dnes skutečně není veselá ...

Trochu mi připomínáte svého "guru". V debatě si vybere nějaký zástupný problém a začne mluvit o něčem jiném, včetně zdůrazňování svých kladných zásluh ;-D;-D;-D.

0 1
možnosti

Naše republika je (a nejspíš ještě dlouho bude) v takovém svrabu, že se trochu začínám obávat, že vyhrát volby a převzít vládu bude spíše danajský dar, než cokoliv jiného.

2 0
možnosti
Foto

Vždytˇ se na to kde kdo třese. Jmenovat ani netřeba;-)

0 0
možnosti
Foto

Ona firma, která ovšem panu premiérovi nepatří ani v nejmenším, je řízena se stejným úspěchem jako stát. Nebýt "dotácií", tak tu máme rezervní armádu nezaměstnaných největší na světě.

3 2
možnosti

Už se dočkáme, na podzim projede volby. Ale mezi námi - nebýt "dotácií" tak třeba francouzští zemědělci jsou - s trochou nadsázky - nezaměstnaní všichni.

1 0
možnosti

Pan Imrýšek stále nepochopil, že obcházení protiepidemiologických opatření mnohých Babišových odpůrců se nevyplácí nejen jim, ale všem obyvatelům této země, tedy bohužel i těm odpovědným, kteří s těmito neodpovědnými přichází do styku.

:-/:-/:-/

4 0
možnosti
Foto

Pane autore, váš článek do značné míry, byť nechtěně, odpovídá na otázku proč právě MY jsme podle CNN ostrůvek neštěstí a beznaděje. Vezmu vás za slovo :

Nedodržujeme i ta pravidla, která mají své opodstatnění, protože tím vyjadřujeme své negativní stanovisko k současné vládě. Já mám velmi negativní stanovisko k současné vládě a k prezidentovi tuplem, ale opatření, která považuji za opodstatněná, dodržuji.

Každý může jít k volbám. Pokud vidíte problém v tom, že ti kteří měli přijít k volbám, ale nepřišli a ti, kteří přijít o francouzských holích a chodítkách přijít neměli, ale přišli - říkáte to samé, co Babiš.

8 1
možnosti
Foto

Nedodržujeme ta pravidla, která nemají své opodstatnění, jsou zmatečná, kontraproduktivní. Ten kdo jezdí na západ, třeba až do Belgie, vidí, že v tětchto zemí taková restriktivní opatření nejsou. Lidé tam žijí normálně chodí do kaváren. Jenom u nás je stav nouze v takovém rozsahu a výsledek žádný. Vláda distribuje od podivných firem vakcínu, jsou to firmy, kde majitelé sídli na Ukrajině., V poslední době nakoupila testovací látky pro školáky z Číny i přes upozornění z Rakouska, že mají chybovost 40 procent.Teď leží ve skladu za několik milonů a jsou k ničemu. Školáci do škol nejdou. Kdo si na tom namastil kapsu ?? Může někdo takové vládě zmaru věřit ????

3 0
možnosti

Také používáte dnes tak oblíbené sousloví " Chaotická opatření" Není divu, po té roční masáži a kritice všeho co vláda vyplodí ze všech stran. Ještě jste zapomněl dodat, že je to také protože STB, komoušství, Bečva a dotace...

Nikdo z Vás kritiků si zřejmě ani na chvilku nepřipustí možnost, že všechna ta opatření jsou jen proto, aby se snížila možnost přenosu toho hnusu o kterém se spoustu věcí spíše domníváme, než jsme si jistí. A také že by měla sloužit k vybalancování věcí, činností které je nereálné omezit (MHD, průmysl...)

Apropo..co tedy bude menší zlo a proč?

7 1
možnosti

....a pokud jste u té Bečvy, vyšetřilo SE CO? ;-D

1 0
možnosti

To ale není o vládě, ale o stavu společnosti, jaké generuje osobnosti. Důkazů je zde hodně, za ty roky, co je Babiš ve vládě kde ukončil dobu kmotrovských mafii, jež likvidovaly zde malé strany a hnutí, a vlastně reprezentuje dobu kdy zoufalí podnikatelé šli do politiky, neboť zde řádila insolvenční mafie, jež likvidovala zdravé a prosperující firmy. Jak to že Babišovi nepovstal silný protihráč a strana ? Za druhé je to i volebním systémem, jež zde vytvářel chatrné koalice kde byla mantra 101 hlasů ve sněmovně, a to dodnes řídí politiku vlády a premiéra. Jak před tím na tom byl Sobotka, Nečas a co zde dělala KDU-ČSL, co poslanecká turistika ... Mladá generace nastoupila do práce a novin a vrací nás do dob centrální moci, ale po roce 89 zde byla snaha rozdělit moc na 3 pilíře, malý stát, parlament, senát, druhý pilíř kraje a obce a třetí pilíř občané a podnikatelé ... Do této katastrofy nás navíc dostal nevyzrálý mediální trh a televize, jež zapomínají, v jaké době žijeme a že není moc dobré, společnost masírovat odborníky na jednu a též věc z širokého spektra názorů, jež si protiřečí, dále vše podrobovat právním, epidemiologickým, ekonomickým rozborům, jakmile vláda, společně s NERVEM, kraji, obcemi najde možné řešení, tak naše televize jim to hodí na hlavu, pozvou si dle své politiky určité odborníky a vytvoří si svůj profil, je to vlastně pořád to samé, tichá válka proti Babišovi. Dokud roli medií a jak to zde hnojí nepochopíme, tak cesta ven je v nedohlednu. Zde se cílí na jednoduchou část populace, televizní moderátoři jsou mediální celebrity, bez novinářského vzdělání, osvojují si roli, vést za občany komunikaci s vládou a politiky, kde peskují ministry... Naprosto vypadla role prezidenta, jež by měl snižovat tlak ve společnosti a komunikovat se všemi kolem, dále vypadla role duše společnosti, zde spisovatelé a elita společnosti, jako byl třeba dříve Čapek, Rašín, Baťa, místo toho jsou nahrazeny seriálovými celebritami, jež pózují s rouškami kde si anebo zpěvác

5 5
možnosti
Foto

Když ocituji vaši myšlenku: "Důkazů je zde hodně, za ty roky, co je Babiš ve vládě kde ukončil dobu kmotrovských mafii" tak nevím jaké kmotrovské mafie máte na mysli a Babiš je ukončil. Adruhé co mě napadne je, že až skončí Babiš tak nejspíš teprve potom uvidíme jakou kmotrovskou mafii je potřeba ukončit.

9 0
možnosti

Duchodci jako volici jsou OK, ale mezi nimi je bohuzel, jeste hodne "straniku" co knuci po starych dobrych casu s rudou knizkou. EU

4 1
možnosti
Foto

Víte pane autore, proč volby dvakrát vyhrálo ANO? Asi proto, že lidé chtěli ono menší zlo. A to nebylo jen záležitostí důchodců.

9 0
možnosti

To je sice možné, ale to hodně špatně mířili.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS